Politica de confidențialitate

wave-white-2

Dacă utilizatorul dorește să ne furnizeze datele sale personale – de exemplu, pentru a completa un formular de contact cu adresa sa de e-mail, vom folosi informațiile pentru a răspunde la mesajul său sau la cererea sa. Vom disemina datele personale ale utilizatorului către alte instituții sau autorități publice numai în cazul în care cererea acestuia este legată de instituția respectivă sau dacă legea prevede ca necesar acest lucru.

Site-ul web www.essensys.ro nu colectează informații în scopuri comerciale. Dacă trebuie să furnizați o adresă de e-mail pentru a primi un răspuns, altul decât cel furnizat automat la întrebările sau comentariile dumneavoastră, vă recomandăm să nu furnizați date personale suplimentare.

Cu excepția investigațiilor autorizate efectuate pentru a asigura respectarea legii, nu vor exista alte încercări de identificare a utilizatorilor sau a modului în care este utilizat site-ul.

Încercările neautorizate de încărcare sau modificare a datelor de pe acest site sunt interzise și vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare în prezent.

Dacă există întrebări sau sugestii cu privire la informațiile furnizate aici, vă rugăm să le trimiteți la adresa de e-mail office@essensys.ro.

Politica site-ului  www.essensys.ro nu este acceptarea sau luarea în considerare a materialelor care nu sunt solicitate. Dacă utilizatorii site-ului trimit materiale de tipul menționat mai sus, ne rezervăm dreptul de a le trata ca nefiind confidențiale sau nefăcând obiectul unor drepturi personale sau de proprietate.